Rakott burgonya recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg főtt burgonya
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS keményre főzve
- 1 szál házi füstölt kolbász
- 10-15 dkg füstölt szalonna
- 1 nagy tejföl (450 gr-os)
- 1 fej vöröshagyma
- só
Elkészítése:
A főtt burgonyáról a héját eltávolítjuk,karikákra szeleteljük.
A főtt tojásokat tojásszeletelőn felszeljük. A hagymát felkarikázzuk,majd egy pici olajon együtt megsütjük a kolbásszal, szalonnával. Egy nagyobb tálba tesszük a krumplit, ráöntjük a hagymás, szalonnás, kolbász keverékét, majd a nagy pohár tejfölt is.
Mindezeket összekeverjük, majd olajozott tepsibe öntsük,elsimítjuk és 200 fokon megsütjük. Finom szaftos.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »