Rakott burgonya recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg főtt burgonya
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS keményre főzve - 1 szál házi füstölt kolbász
- 10-15 dkg füstölt szalonna
- 1 nagy tejföl (450 gr-os)
- 1 fej vöröshagyma
- só
Elkészítése:
A főtt burgonyáról a héját eltávolítjuk,karikákra szeleteljük.
A főtt tojásokat tojásszeletelőn felszeljük. A hagymát felkarikázzuk,majd egy pici olajon együtt megsütjük a kolbásszal, szalonnával. Egy nagyobb tálba tesszük a krumplit, ráöntjük a hagymás, szalonnás, kolbász keverékét, majd a nagy pohár tejfölt is.
Mindezeket összekeverjük, majd olajozott tepsibe öntsük,elsimítjuk és 200 fokon megsütjük. Finom szaftos.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

