Juhtúrós rakott burgonya recept

Hozzávalók:
- héjában főtt burgonya
- keményre főzött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kolbász
- tejföl
- só
- bors
- juhtúró
- kevés zsiradék
Elkészítése:
A rakott krumplit a megszokott módon készítjük el.
A megfőtt, kihűlt és hámozott burgonyát, a tojást és a kolbászt karikázzuk. Egy jénai tálat vagy tepsit kivajazunk és elkezdjük rétegezni a hozzávalókat. Alulra a burgonya kerül, sózzuk, borsozzuk mehet rá a kolbász és a tojás is. Morzsoljunk rá némi juhtúrót, majd kenegessük meg tejföllel. Jöhet a következő réteg, a megszokott módon.
Tetejére a burgonya és a tejföl kerül. Ha szeretjük a füstölt ízeket, még egy kis szalonnával is megspékelhetjük. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »