Rakott kel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg kelkáposzta
- 50 dkg darált hús
- 15 dkg rizs
- 2 dl tejföl
- 5 dkg zsír
- bors
- csipet kömény
- só
Elkészítése:
A kelkáposztát felszeletelem, és sós vízben megfőzzük.
A rizst kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük. A darált húst kevés olajon sóval, borssal fűszerezve megpirítjuk. Összekeverjük a megfőtt rizst a megpirított darált hússal. A tepsit kivajazzuk, és rétegenként belerakjuk az alapanyagokat.
A tetejét tejföllel meglocsoljuk, és 180 fokos sütőben megsütjük.
Tipp:
Ha a tejfölt felhígítom tejjel, akkor sokkal jobban eloszlik a tetején.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »