Rakott hús recept

Hozzávalók:
- 6 szelet csont nélküli karaj (de bármilyen hússal lehet készíteni)
- 2 darab zsemle beáztatva
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek tejföl
- 2 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, apróra vágva
- liszt
- 1 kisebb sárgarépa kockára vágva és megpárolva
- 10 dkg gomba párolva
- 1 cs petrezselyem összevágva
- 1 kisebb hagyma megpárolva
Tetejére:
- 375 g tejföl
- 1 ek liszt
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 ek olaj
Elkészítése:
A húst sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk és forró olajon kissé átpirítjuk. Olajozott tepsibe egymás mellé fektetjük a húsokat.
A többi hozzávalót összekeverjük, majd a húsra simítjuk egyenletesen. A tejfölbe belekeverjük az olajat és a lisztet, majd az étel tetejére simítjuk.
Fóliával lefedve puhára pároljuk, majd megszórjuk a sajttal és szép pirosra sütjük
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »