Rakott hús recept

Hozzávalók:
- 6 szelet csont nélküli karaj (de bármilyen hússal lehet készíteni)
- 2 darab zsemle beáztatva
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek tejföl
- 2 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, apróra vágva
- liszt
- 1 kisebb sárgarépa kockára vágva és megpárolva
- 10 dkg gomba párolva
- 1 cs petrezselyem összevágva
- 1 kisebb hagyma megpárolva
Tetejére:
- 375 g tejföl
- 1 ek liszt
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 ek olaj
Elkészítése:
A húst sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk és forró olajon kissé átpirítjuk. Olajozott tepsibe egymás mellé fektetjük a húsokat.
A többi hozzávalót összekeverjük, majd a húsra simítjuk egyenletesen. A tejfölbe belekeverjük az olajat és a lisztet, majd az étel tetejére simítjuk.
Fóliával lefedve puhára pároljuk, majd megszórjuk a sajttal és szép pirosra sütjük
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »