Rakott spárga recept

Hozzávalók:
1 kg spárga
16 kg konzerv zöldborsó
8 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
1 kis doboz paradicsompüré
5 dkg vaj
só
cukor
Elkészítés:
A feldarabolt, sós-cukros vízben megfőzött spárgát leszűrjük, kivajazott tűzálló tálba öntjük, a lecsurgatott konzervborsót ráterítjük, és merőkanállal kis mélyedéseket nyomunk bele. Mindegyik mélyedésbe 1-1 nyers FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt ütünk (mintha tükörtojást készítenénk), és az egészet a vízzel kétszeresére hígított, sóval, cukorral ízesített paradicsompürével bevonjuk. A tetejére vajdarabkákat teszünk. Addig sütjük, amíg a
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSok fehérje meg nem alvadt.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »