Rakott spárga recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
1 kg spárga
16 kg konzerv zöldborsó
8 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
1 kis doboz paradicsompüré
5 dkg vaj
só
cukor
Elkészítés:
A feldarabolt, sós-cukros vízben megfőzött spárgát leszűrjük, kivajazott tűzálló tálba öntjük, a lecsurgatott konzervborsót ráterítjük, és merőkanállal kis mélyedéseket nyomunk bele. Mindegyik mélyedésbe 1-1 nyers FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt ütünk (mintha tükörtojást készítenénk), és az egészet a vízzel kétszeresére hígított, sóval, cukorral ízesített paradicsompürével bevonjuk. A tetejére vajdarabkákat teszünk. Addig sütjük, amíg a FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSok fehérje meg nem alvadt.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.