Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rakott spárga recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    1 kg spárga
    16 kg konzerv zöldborsó
    8  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    1 kis doboz paradicsompüré
    5 dkg vaj

    cukor
    Elkészítés:
    A feldarabolt, sós-cukros vízben megfőzött spárgát leszűrjük, kivajazott tűzálló tálba öntjük, a lecsurgatott konzervborsót ráterítjük, és merőkanállal kis mélyedéseket nyomunk bele. Mindegyik mélyedésbe 1-1 nyers  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt ütünk (mintha tükörtojást készítenénk), és az egészet a vízzel kétszeresére hígított, sóval, cukorral ízesített paradicsompürével bevonjuk. A tetejére vajdarabkákat teszünk. Addig sütjük, amíg a  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSok fehérje meg nem alvadt.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá