Rakott kínai kel recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg kínai kel
- 5 dkg vaj
- 1 evőkanál olaj
- 5 dkg eidami
- 5 dkg füstölt ízű sajt
- só
- csipetnyi reszelt szerecsendió
Elkészítés:
A kelt cikkekre vágjuk, kitorzsázzuk, és sós vízben nem túl puhára főzzük.
Alaposan lecsepegtetjük, majd kiolajozott tűzálló tálra egymás mellé fektetjük, hogy a külső levelek kerüljenek a tetejére.
Csipetnyi reszelt szerecsendióval meghintjük, reszelt sajttal megszórjuk, és tetejére morzsoljuk a vajat.
A forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt meg a vaj rá nem olvadt, de megpirítani nem szabad!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.