Rakott kínai kel recept

Hozzávalók:
- 1 kg kínai kel
- 5 dkg vaj
- 1 evőkanál olaj
- 5 dkg eidami
- 5 dkg füstölt ízű sajt
- só
- csipetnyi reszelt szerecsendió
Elkészítés:
A kelt cikkekre vágjuk, kitorzsázzuk, és sós vízben nem túl puhára főzzük.
Alaposan lecsepegtetjük, majd kiolajozott tűzálló tálra egymás mellé fektetjük, hogy a külső levelek kerüljenek a tetejére.
Csipetnyi reszelt szerecsendióval meghintjük, reszelt sajttal megszórjuk, és tetejére morzsoljuk a vajat.
A forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt meg a vaj rá nem olvadt, de megpirítani nem szabad!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »