Rakott karfiol recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
1 nagy fej, vagy két közepes/kicsi méretű karfiol
0,5 kg darált hús
2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
400 g tejföl
Elkészítése:
Sós vízben megfőzzük a karfiolt. Közben egy serpenyőben elkezdjük pirítani a darált húst. Ha mindkettő kész, nekiállunk összeállítani.
Egy sor karfiol, ezt követően rátesszük a darált húst, majd a maradék karfiolt.
A tetejére a tojásokat összekeverjük a tejföllel és ráöntjük. Sütőbe tesszük és megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

