Rakott karfiol recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
1 nagy fej, vagy két közepes/kicsi méretű karfiol
0,5 kg darált hús
2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
400 g tejföl
Elkészítése:
Sós vízben megfőzzük a karfiolt. Közben egy serpenyőben elkezdjük pirítani a darált húst. Ha mindkettő kész, nekiállunk összeállítani.
Egy sor karfiol, ezt követően rátesszük a darált húst, majd a maradék karfiolt.
A tetejére a tojásokat összekeverjük a tejföllel és ráöntjük. Sütőbe tesszük és megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »

