Medvehagymás rakott karfiol recept

Hozzávalók:
- 1 fej karfiol
- 10 szál medvehagyma
- 1 csirkemell
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 evőkanál tejföl
- 20 dkg reszelt sajt
- só
- frissen őrölt feketebors
- frissen reszelt szerecsendió
- vaj
Elkészítése:
A rózsáira szedett karfiolt sós vízben 5 percig főzöm.
A felkockázott húst kevés vajon fehéredésig pirítom, sóval, borssal fűszerezem. A leszűrt kelvirággal összepirítom, szerecsendiót reszelek rá, majd vajazott tepsibe terítem.
A tojásokat a tejföllel felverem, sózom, borsozom, beleforgatom a felaprított medvehagymát és a sajt felét, majd a tepsibe öntöm.
Megszórom a maradék sajttal, és kb. 20 perc alatt – közepesre előmelegített sütőben – megsütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »