Kafta recept

Hozzávalók:
- 60 dkg darált hús (az arabok birkából vagy marhából készítik, de sertéshúsból is jó)
- 1 kis fej reszelt vöröshagyma
- 1 evőkanál olaj
- 30 dkg paradicsom
- 30 dkg zöldpaprika
- 3 nagy fej vöröshagyma
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A húst a reszelt hagymával, a sóval meg a borssal összegyúrjuk, és olajjal kikent tűzálló edénybe ujjnyi vastagon terítjük. A tetejére karikákra vágott paradicsomot, zöldpaprikát meg hagymát szórunk, és a sütőben megsütjük. Nagy kockákra vágva — akár a lepényt — tálaljuk, és burgonyapürével körítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »