Kafta recept

Hozzávalók:
- 60 dkg darált hús (az arabok birkából vagy marhából készítik, de sertéshúsból is jó)
- 1 kis fej reszelt vöröshagyma
- 1 evőkanál olaj
- 30 dkg paradicsom
- 30 dkg zöldpaprika
- 3 nagy fej vöröshagyma
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A húst a reszelt hagymával, a sóval meg a borssal összegyúrjuk, és olajjal kikent tűzálló edénybe ujjnyi vastagon terítjük. A tetejére karikákra vágott paradicsomot, zöldpaprikát meg hagymát szórunk, és a sütőben megsütjük. Nagy kockákra vágva — akár a lepényt — tálaljuk, és burgonyapürével körítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »