Rakott krumpli csirkével recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg felkockázott burgonya
- 50 dkg csirkemell
- 1 kis konzerv sűrített paradicsom.
- 2 paradicsom
- 1 nagyobb fej hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 25 dkg reszelt sajt
- friss bazsalikom
- étolaj
- só, bors, ételízesítő
- Ha van otthon, akkor egy kis bacon
Elkészítése:
A krumplikat felkockázzuk, majd sós vízben megfőzzük. Amíg fő a hagymákat apróra vagdossuk és olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk az apró kockákra vágott csirkemellet, majd fehéredésig pirítjuk. Közben mehet bele az apróra vagdosott paradicsom és a sűrített paradicsom is.
Egy picit főzzük, majd sózzuk borsozzuk, bazsalikommal és fokhagymával fűszerezzük.
Leszűrjük a krumplit és egy tepsibe öntjük, összekeverjük a csirkés raguval, majd megszúrjuk a tetejét reszelt sajttal. Addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul. (15-20 perc)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

