Bajor felsál recept

Hozzávalók:
- 1 kg felsál
- 2 nagy zeller
- 2 nagy vöröshagyma
- 60 dkg burgonya
- 2 dl csontié vagy 2 dl vízben feloldott 1 húsleveskocka
- 1 evőkanál olaj
- só
- őrölt bors
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
Az olajjal egy tűzálló tál alját kikenjük. Egy sor karikákra vágott hagymát ráterítünk, erre a kockákra vágott felsál fele kerül, majd az egyik karikákra vágott zellerrel befedjük. A petrezselyem felével meghintjük, majd a karikákra vágott nyers burgonya felét ráfektetjük. Ezt megismételjük, burgonyát rakunk a tetejére, megsózzuk, megborsozzuk, és a csontlével leöntve, a sütőben megsütjük. Rövid lével, ecetes savanyúsággal kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »