Bajor felsál recept
Hozzávalók:
- 1 kg felsál
- 2 nagy zeller
- 2 nagy vöröshagyma
- 60 dkg burgonya
- 2 dl csontié vagy 2 dl vízben feloldott 1 húsleveskocka
- 1 evőkanál olaj
- só
- őrölt bors
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
Az olajjal egy tűzálló tál alját kikenjük. Egy sor karikákra vágott hagymát ráterítünk, erre a kockákra vágott felsál fele kerül, majd az egyik karikákra vágott zellerrel befedjük. A petrezselyem felével meghintjük, majd a karikákra vágott nyers burgonya felét ráfektetjük. Ezt megismételjük, burgonyát rakunk a tetejére, megsózzuk, megborsozzuk, és a csontlével leöntve, a sütőben megsütjük. Rövid lével, ecetes savanyúsággal kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

