Rakott csirkemáj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemáj
- fél kg vöröshagyma
- füstölt szalonna
- só,bors,majoránna
- 2 kg burgonya
- kevés zsír
Elkészítése:
Egy zsírozott tepsibe szalonnaszeleteket teszünk, majd ráterítjük a karikákra vágott krumpli felét.
Sózzuk, majd ráterítjük a csirkemájat. Megszórjuk borssal és majorannával, majd rászórjuk a karikákra vágott hagymát és befedjük a maradék burgonyával Egy kevés olvasztott zsírral meglocsoljuk és alufóliával lefedve 45 percig sütjük közepes lángon. Tűvel ellenőrizzük, hogy megsült-e a krumpli.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »