Rakott csirkemáj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemáj
- fél kg vöröshagyma
- füstölt szalonna
- só,bors,majoránna
- 2 kg burgonya
- kevés zsír
Elkészítése:
Egy zsírozott tepsibe szalonnaszeleteket teszünk, majd ráterítjük a karikákra vágott krumpli felét.
Sózzuk, majd ráterítjük a csirkemájat. Megszórjuk borssal és majorannával, majd rászórjuk a karikákra vágott hagymát és befedjük a maradék burgonyával Egy kevés olvasztott zsírral meglocsoljuk és alufóliával lefedve 45 percig sütjük közepes lángon. Tűvel ellenőrizzük, hogy megsült-e a krumpli.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »