Rakott csirkemáj recept

Hozzávalók:
- 1 cs spagetti tészta
- 0,5 kg csirkemáj
- 3 fej vöröshagyma
- só, bors, majoránna
- 1 ek őrölt piros paprika
- 2 dl tejföl
- 3 dl tej
- 1 cs sajtszósz
Elkészítése:
A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és kevés olajon megdinszteljük. Belerakjuk a megmosott,megpucolt és felaprított csirkemájat. Sózzuk, fűszerezzük és megszórjuk pirospaprikával.
Amikor máj megfőtt a máj, belekeverjük a tejfölt. Közben sós vízben kifőzzük a spagettit, majd amikor megfőtt, leszűrjük.
A tepsi alját kiolajozzuk, majd beletesszük a májjal elkevert spagettit. A tetejét meglocsoljuk 3 dl tejben elkevert sajtszósszal, majd sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »