Pozsonyi rizottó recept

Hozzávalók:
- 50 dkg hús
- 25 dkg tarhonya
- 10 dkg zöldborsó
- 4-5 ek olaj
- 1 fej vöröshagyma
- só
- bors
- 1 ek őrölt pirospaprika
- 10 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A húst felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk, a petrezselymet apróra vágjuk.
Az olajon megdinszteljük a hagymát,meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a húst, ízlés szerint fűszerezzük, majd felengedjük vízzel és puhára főzzük.
A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, felengedjük annyi forró vízzel, amennyi ellepi és fedő alatt puhára főzzük.
Ezután összekeverjük a tarhonyát a hússal és a sós vízben megfőzött zöldborsóval és előmelegített sütőben sütjük. Végül a tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »