Pozsonyi rizottó recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg hús
- 25 dkg tarhonya
- 10 dkg zöldborsó
- 4-5 ek olaj
- 1 fej vöröshagyma
- só
- bors
- 1 ek őrölt pirospaprika
- 10 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A húst felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk, a petrezselymet apróra vágjuk.
Az olajon megdinszteljük a hagymát,meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a húst, ízlés szerint fűszerezzük, majd felengedjük vízzel és puhára főzzük.
A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, felengedjük annyi forró vízzel, amennyi ellepi és fedő alatt puhára főzzük.
Ezután összekeverjük a tarhonyát a hússal és a sós vízben megfőzött zöldborsóval és előmelegített sütőben sütjük. Végül a tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.