Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pozsonyi rizottó recept

Pozsonyi rizottó
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg hús
    • 25 dkg tarhonya
    • 10 dkg zöldborsó
    • 4-5 ek olaj
    • 1 fej vöröshagyma
    • bors
    • 1 ek őrölt pirospaprika
    • 10 dkg reszelt sajt

    Elkészítése:

    A húst felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk, a petrezselymet apróra vágjuk.

    Az olajon megdinszteljük a hagymát,meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a húst, ízlés szerint fűszerezzük, majd felengedjük vízzel és puhára főzzük.

    A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, felengedjük annyi forró vízzel, amennyi ellepi és fedő alatt puhára főzzük.

    Ezután összekeverjük a tarhonyát a hússal és a sós vízben megfőzött zöldborsóval és előmelegített sütőben sütjük. Végül a tetejét megszórjuk reszelt sajttal.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá