Tepsiben főtt csirkepaprikás recept

Hozzávalók:
- 6db csirkecomb
- 2 fej vöröshagyma
- 2 db répa
- 1 db tv paprika
- só, bors, fokhagyma, petrezselyem, babérlevél, olaj, pirospaprika
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítom. Egy jénait kikenek olajjal, majd a megpucolt és apróra vágott hagymát és répát, tv paprikát beleteszem, és rá a csirkecombokat. Megsózom, megborsozom, ráteszem az összedarabolt fokhagymát, petrezselymet, megszórom pirospaprikával,ráteszek pár babérlevelet. Lefedem alufóliával és előmelegített sütőben kb 50 percig sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »