Majoránnás apró pecsenye recept

Hozzávalók:
- 80 dkg marhapacsni
- 1 fej vöröshagyma
- 1 evőkanál olaj
- 1 dl tejföl
- 1 kiskanál liszt
- só
- majoránna
Elkészítés:
Az olajban, fedő alatt, üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, a laskára vágott húst átsütjük rajta, és befedve egy kevés vízzel takaréklángon félpuhára pároljuk. Ekkor megsózzuk, majoránnával bőven meghintjük, és lefedve jó puhára pároljuk. Végezetül a liszttel elkevert tejföllel besűrítjük, összeforraljuk, és spagettivel körítve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »