Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Majoránnás apró pecsenye recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg marhapacsni
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 evőkanál olaj
    • 1 dl tejföl
    • 1 kiskanál liszt
    • majoránna

    Elkészítés:
    Az olajban, fedő alatt, üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, a laskára vágott húst átsütjük rajta, és befedve egy kevés vízzel takaréklángon félpuhára pároljuk. Ekkor megsózzuk, majoránnával bőven meghintjük, és lefedve jó puhára pároljuk. Végezetül a liszttel elkevert tejföllel besűrítjük, összeforraljuk, és spagettivel körítve tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá