Majoránnás apró pecsenye recept
Hozzávalók:
- 80 dkg marhapacsni
- 1 fej vöröshagyma
- 1 evőkanál olaj
- 1 dl tejföl
- 1 kiskanál liszt
- só
- majoránna
Elkészítés:
Az olajban, fedő alatt, üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, a laskára vágott húst átsütjük rajta, és befedve egy kevés vízzel takaréklángon félpuhára pároljuk. Ekkor megsózzuk, majoránnával bőven meghintjük, és lefedve jó puhára pároljuk. Végezetül a liszttel elkevert tejföllel besűrítjük, összeforraljuk, és spagettivel körítve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

