Csülök pörkölt recept

Hozzávalók:
- 1 db csontozott csülök
- 3 ek zsír
- 1 db nagy vöröshagyma
- 1 mk őrölt fekete bors
- 1 mk őrölt fűszerkömény
- 1 ek pirospaprika
- 1 kk ételízesítő
Elkészítése:
A csülköt kicsontozom, a húst levágom, kockázom.
A levágott bőrt és zsíros részt elrakom egy másik kajához. A fűszereket előkészítem.
A zsíron a hagymát megdinsztelem, majd a fűszereket rászórom, utoljára a pirospaprikát (nehogy megkeseredjen), rárakom a felkockázott húst, felengedem annyi vízzel, hogy ne lepje el, majd fedő alatt puhára főzöm.
A vizet inkább folyamatosan pótlom hogy a pörkölt ne legyen leveses. Sült krumplival tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »