Brassói aprópecsenye recept

Hozzávalók:
- 60 dkg sertés tarja vagy lapocka
- 1 kk piros paprika
- bors
- darált kömény
- 3-4 gerezd fokhagyma
- só
- majoránna
- burgonya
- olaj
Elkészítése:
A húst csíkokra vágjuk, majd forró olajon átsütjük. Fűszerezzük ízlés szerint, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, felöntjük kevés vízzel és fedő alatt puhára pároljuk. A végén adunk hozzá csipetnyi majoránnát, majd hagyjuk, hogy a leve elfőjön.
A burgonyát megtisztítjuk, majd összevágjuk és olajban kisütjük.
Hasábburgonyával és tartármártással tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »