Brassói aprópecsenye recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 60 dkg sertés tarja vagy lapocka
- 1 kk piros paprika
- bors
- darált kömény
- 3-4 gerezd fokhagyma
- só
- majoránna
- burgonya
- olaj
Elkészítése:
A húst csíkokra vágjuk, majd forró olajon átsütjük. Fűszerezzük ízlés szerint, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, felöntjük kevés vízzel és fedő alatt puhára pároljuk. A végén adunk hozzá csipetnyi majoránnát, majd hagyjuk, hogy a leve elfőjön.
A burgonyát megtisztítjuk, majd összevágjuk és olajban kisütjük.
Hasábburgonyával és tartármártással tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.