Pásztortarhonya recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 ek zsír
- 1/2 kg tarhonya
- 2 fej vöröshagyma
- 1 szál parasztkolbász
- 3 ek sűrített paradicsom
- 1 tk pirospaprika
- 1 mk őrölt fekete bors
- 3 ek só
- 1/2 kg burgonya
- 1 ü lecsó
Elkészítése:
A zsíron megpirítjuk a tarhonyát,utána hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és összepirítjuk ezzel is. Aztán beletesszük a sűrített paradicsomot, pirospaprikát, fűszereket, összekeverjük, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és a felkockázott burgonyát, majd felöntjük annyi vízzel,hogy legalább két ujjnyival feljebb legyen az ételnél,majd készre főzzük.
Mikor megfőtt ráöntjük a lecsót és összefőzzük vele, majd tálalhatjuk is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »