Pásztortarhonya recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 3 ek zsír
- 1/2 kg tarhonya
- 2 fej vöröshagyma
- 1 szál parasztkolbász
- 3 ek sűrített paradicsom
- 1 tk pirospaprika
- 1 mk őrölt fekete bors
- 3 ek só
- 1/2 kg burgonya
- 1 ü lecsó
Elkészítése:
A zsíron megpirítjuk a tarhonyát,utána hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és összepirítjuk ezzel is. Aztán beletesszük a sűrített paradicsomot, pirospaprikát, fűszereket, összekeverjük, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és a felkockázott burgonyát, majd felöntjük annyi vízzel,hogy legalább két ujjnyival feljebb legyen az ételnél,majd készre főzzük.
Mikor megfőtt ráöntjük a lecsót és összefőzzük vele, majd tálalhatjuk is.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.