Pásztortarhonya recept

Hozzávalók:
- 25 dkg tarhonya
- 15 dkg füstölt kolbász
- 10 dkg füstölt szalonna
- 80 dkg burgonya
- 1 nagy fej vöröshagyma
- só,bors,csípős paprikakrém
Elkészítése:
A szalonnát kis kockára vágjuk és addig sütjük,amíg a zsírját kiengedi.Ekkor hozzáadjuk a tarhonyát és aranysárgára pirítjuk.Hozzákeverjük az apróra vágott hagymát,ezzel is pirítjuk egy rövid ideig,megszórjuk pirospaprikával és azonnal felengedjük kb. 1dl vízzel.Jól elkeverjük ,beletesszük a kockára vágott burgonyát,ízesítjük sóval,borssal,csípős paprikakrémmel.Végül felöntjük kb. 8dl vízzel és beletesszük a karikára vágott kolbászt.Időnként kevergetve lassú tűzön puhára pároljuk.Savanyúsággal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »