Párizsi kolbászfalatok recept

Hozzávalók:
- 20 dkg füstölt kolbász
- 1 db tojás
- 1 dl száraz vörösbor
- 3-4 ek liszt
- 1 tk reszelt fokhagyma
- bors
- olaj a sütéshez
- csipet só
Elkészítése: A tojást, a bort, a reszelt hagymát,sót és annyi lisztet, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk összekeverjük. A kolbászt lehéjazzuk, 2cm-es darabkákra vagdaljuk, egyenként megmártjuk a boros tésztába. Bő, forró olajba hirtelen pirosra sütjük. Bármilyen zöldfőzelékkel és salátával nagyon finom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »