Paradicsomos hús recept

Hozzávalók:
- 600 g vékonyra szeletelt hús (marha/sertés/csirke/
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek petrezselyem apróra vágva
- 1 ek oregánó
- 4 ek olaj
- só, bors ízlés szerint
- 400 ml paradicsomszósz
Elkészítése:
Egy magas falú edénybe tegyük bele az olajat, reszeltjük bele a fokhagymát, majd a paradicsomszószt is adjuk hozzá 100 ml vízzel elkeverve.
Sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a petrezselymet és az oregánót, majd főzzük 5 percig.
A húst tegyük a szószba úgy, hogy ellepje, majd a hús típusától főzzük hosszabb vagy rövidebb ideig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »