Paradicsomos hús recept
Hozzávalók:
- 600 g vékonyra szeletelt hús (marha/sertés/csirke/
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek petrezselyem apróra vágva
- 1 ek oregánó
- 4 ek olaj
- só, bors ízlés szerint
- 400 ml paradicsomszósz
Elkészítése:
Egy magas falú edénybe tegyük bele az olajat, reszeltjük bele a fokhagymát, majd a paradicsomszószt is adjuk hozzá 100 ml vízzel elkeverve.
Sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a petrezselymet és az oregánót, majd főzzük 5 percig.
A húst tegyük a szószba úgy, hogy ellepje, majd a hús típusától főzzük hosszabb vagy rövidebb ideig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

