Zöldborsós gombás hús egriesen recept

Hozzávalók:
- 0,5kg zöldborsó
- 0,5kg gomba (bármilyen, ízlés szerint)
- 0,5kg pulyka comb (de lehet bármi, amiben nincs csont)
- 20dkg reszelhető sajt
- 4dl főzőtejszín
- 30dkg növényi margarin
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A kockára vágott húst a margarinban megpároljuk, a megpucolt apróra vágott gombát is, és a borsót is pároljuk. Ha kész egy jénai edény aljára beletesszük a kész húst, rá a gombát, a borsót, reszelt sajtot a tetejére, és a végén a főzőtejszínnel meglocsoljuk. Ha lefedtük, meleg sütőben kb. 30percig pároljuk, tetőt levéve pirosra sütjük. Krumplipürével tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Sztori: Ez nálunk általában ünnepi eledel, nagyon laktató és kiadós.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »