Toroskáposzta Zsuzsa módra recept

Hozzávalók:
- 1 kg savanyú káposzta
- 1 kg sertés comb
- só, bors , pirospaprika, delikát,
- 2 fej vörös hagyma
- 3 gerszd fokhagyma
- kevés olaj
Elkészítése:
A savanyú káposztát kevés olajon megpirítom. Amíg pirul, elkészítem a húst. Felkockázom a combot, egy kevés olajon megpirítom a vöröshagymát, majd ha ez megvan akkor hozzáadok egy kevés piros paprikát. Fűszerezem és hozzáadom a húst, a fokhagymát és felöntöm egy kevés vízzel. Amikor a hús már kezd puha lenni, hozzákeverem a káposztát és néhány perc alatt összefőzöm őket.
Nagyon finom lett!Jó étvágyat hozzá!!
Tipp:
Én Pataki tálban készítettem és ott néhány percig még összesütöttem!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »