Toroskáposzta Zsuzsa módra recept
Hozzávalók:
- 1 kg savanyú káposzta
- 1 kg sertés comb
- só, bors , pirospaprika, delikát,
- 2 fej vörös hagyma
- 3 gerszd fokhagyma
- kevés olaj
Elkészítése:
A savanyú káposztát kevés olajon megpirítom. Amíg pirul, elkészítem a húst. Felkockázom a combot, egy kevés olajon megpirítom a vöröshagymát, majd ha ez megvan akkor hozzáadok egy kevés piros paprikát. Fűszerezem és hozzáadom a húst, a fokhagymát és felöntöm egy kevés vízzel. Amikor a hús már kezd puha lenni, hozzákeverem a káposztát és néhány perc alatt összefőzöm őket.
Nagyon finom lett!Jó étvágyat hozzá!!
Tipp:
Én Pataki tálban készítettem és ott néhány percig még összesütöttem!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

