Sült hús zöldséges mártással recept

Hozzávalók:
- 6 szelet bármilyen hús
- só, bors
- piros paprika
- 2 paradicsom
- 1 zöld paprika
- 10 dkg szeletelt gomba
- víz vagy leves alap
- olaj a sütéshez
- vörös és fokhagyma
Elkészítése:
A húst kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk mindkét oldalát. Lisztbe forgatjuk és bő, forró olajban kisütjük.
A hagymákat megpucoljuk és apróra vágjuk. Kevés zsiradékon megdinszteljük, majd meghintjük kevés pirospaprikával. Felöntjük kb fél liternyi vízzel vagy levesalappal és beletesszük a már elősütött húsokat, a feldarabolt paprikát, paradicsomot és a gombát is hozzáadjuk. Fedő alatt az egészet puhára pároljuk. Rizzsel, petrezselymes burgonyával lehet tálalni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »