Sült hús zöldséges mártással recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 6 szelet bármilyen hús
- só, bors
- piros paprika
- 2 paradicsom
- 1 zöld paprika
- 10 dkg szeletelt gomba
- víz vagy leves alap
- olaj a sütéshez
- vörös és fokhagyma
Elkészítése:
A húst kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk mindkét oldalát. Lisztbe forgatjuk és bő, forró olajban kisütjük.
A hagymákat megpucoljuk és apróra vágjuk. Kevés zsiradékon megdinszteljük, majd meghintjük kevés pirospaprikával. Felöntjük kb fél liternyi vízzel vagy levesalappal és beletesszük a már elősütött húsokat, a feldarabolt paprikát, paradicsomot és a gombát is hozzáadjuk. Fedő alatt az egészet puhára pároljuk. Rizzsel, petrezselymes burgonyával lehet tálalni.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.