Kő, papír, olló recept
                            Hozzávalók:
- 1 szál debreceni kolbász
 - 1 db 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - kevés reszelt sajt
 - 3 karika paradicsom
 - 3 karika cukkini
 - vágott petrezselyem
 - só
 - őrölt bors
 
Elkészítése:
A debrecenit hosszában kettévágjuk, a domború oldalát bevagdossuk. Süssük először a domború oldalt (villanytűzhely 3-as fokozat), majd amikor megfordítjuk, helyezzük azokat V-alakba. Üssük közéjük a tojást, szórjuk meg a reszelt sajttal. (villanytűzhely 1-es fokozat) Fedő nélkül süssük, amíg elkészül. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, esetleg őrölt paprikával is megszórhatjuk. Idényzöldségekkel, kétszersülttel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

