Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsgombócos káposzta pörköltösen recept

Húsgombócos káposzta pörköltösen
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg darált hús
    • 10 dkg rizs
    • só,bors,fokhagymapor
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 fej vöröshagyma
    • 3 ek paradicsomszósz
    • 50 dkg édes káposzta
    • tejföl

    Elkészítése:

    A darált húst összegyúrjuk a megfőzött ,kihűlt rizzsel, sóval, borssal, fokhagymaporral és 1 db tojással. Kis gombócokat formálunk belőle.

    Olajon megdinszteljük a felkockázott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, beletesszük a paradicsomszószt.

    Felengedjük 2 pohár vízzel, amikor felforrt beletesszük a húsgombócokat.

    Addig főzzük, amíg megváltozik a színe, majd beletesszük a vékonyra felvágott káposztát, megsózzuk és főzzük tovább, amíg besűrűsödik. Tejföllel ízesíthetjük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá