Húsgombócos káposzta pörköltösen recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg darált hús
- 10 dkg rizs
- só,bors,fokhagymapor
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 fej vöröshagyma
- 3 ek paradicsomszósz
- 50 dkg édes káposzta
- tejföl
Elkészítése:
A darált húst összegyúrjuk a megfőzött ,kihűlt rizzsel, sóval, borssal, fokhagymaporral és 1 db tojással. Kis gombócokat formálunk belőle.
Olajon megdinszteljük a felkockázott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, beletesszük a paradicsomszószt.
Felengedjük 2 pohár vízzel, amikor felforrt beletesszük a húsgombócokat.
Addig főzzük, amíg megváltozik a színe, majd beletesszük a vékonyra felvágott káposztát, megsózzuk és főzzük tovább, amíg besűrűsödik. Tejföllel ízesíthetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »