Árpafelfújt oldalassal recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 40 dkg füstölt oldalas
- 30 dkg árpagyöngy
- 20 dkg gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál olaj
- őrölt fekete bors
- só
- 1 csipet morzsolt majoránna
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
- metélőhagyma
Elkészítése:
Az olajon üvegesre párolom a felaprított hagymákat, hozzákeverem a szeletelt gombát, ízlés szerint sózom, borsozom és puhulásig párolom. Beleöntöm a sós vízben főtt gerslit és megszórom a majorannával. Kikent tepsibe simítom a masszát és kirakom a csontok mentén felszeletelt hússal. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütöm, amikor ráöntöm a tejben elkevert tojást, és 210 fokra emelt hőmérsékleten további 10 perc alatt készre sütöm. Snidlinggel szórva tálalom.
Sztori: A recept a saját weblapomon is elérhető: https://herta.5mp.eu/web.php?a=herta&o=_9YLBVXyhI
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.