Árpafelfújt oldalassal recept

Hozzávalók:
- 40 dkg füstölt oldalas
- 30 dkg árpagyöngy
- 20 dkg gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál olaj
- őrölt fekete bors
- só
- 1 csipet morzsolt majoránna
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
- metélőhagyma
Elkészítése:
Az olajon üvegesre párolom a felaprított hagymákat, hozzákeverem a szeletelt gombát, ízlés szerint sózom, borsozom és puhulásig párolom. Beleöntöm a sós vízben főtt gerslit és megszórom a majorannával. Kikent tepsibe simítom a masszát és kirakom a csontok mentén felszeletelt hússal. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütöm, amikor ráöntöm a tejben elkevert tojást, és 210 fokra emelt hőmérsékleten további 10 perc alatt készre sütöm. Snidlinggel szórva tálalom.
Sztori: A recept a saját weblapomon is elérhető: https://herta.5mp.eu/web.php?a=herta&o=_9YLBVXyhI
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »