Mézes mustáros csirke recept

Hozzávalók:
- csirkehús ( én 4 db szárnyát és 4 db alsó combot használtam )
- 3 ek mustár
- 3 ek méz
- só
- bors
- vaj
- Körethez
- rizs
- borsó
- répa
- 1 konzerv kukorica
Elkészítése:
A mustárt és a mézet jól elkeverjük. Hozzáadjuk a sót és borsot ízlés szerint. A húst megforgatjuk a pácban, tepsibe tesszük, és sütjük 180-200 fokon. Ha maradt a pácból, a maradékot nyugodtan rá lehet csurgatni a húsra amikor már félig megsült.
A rizst megfőzzük. Fedő alatt kevés olajon megpároljuk a borsót, a csíkokra vágott répát és a kukoricát. Ha megfőtt a rizs, hozzáadjuk a zöldségekhez és elkeverjük.
Tipp:
A kukoricát nem muszáj hozzáadni a zöldségekhez. Én tálaláskor szoktam kínálni, mert nálunk nem mindenki szereti.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »