Medvehagymás-zöldséges egytálétel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 200 g bacon vagy házi sonka
- 2 nagy fej vöröshagyma
- 1 kisebb padlizsán
- 3-4 darab salátacukkini
- 500 g gomba
- 1 csokor medvehagyma
- 2 dl főzőtejszín
- 100 g tubusos krémsajt
- só
- bors
- ételízesítő
- 1 tk vaj
- 2 tk olaj
Elkészítése:
A hagymát apró kockákra vágjuk, a gombát felszeleteljük, a padlizsánt és a cukkinit felkockázzuk, a medvehagymát pedig nagyon apróra vágjuk.
Egy edényben a vajat az olajjal felhevítjük és az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük rajta, majd hozzáadjuk a felkockázott szalonnát és pár percet pirítjuk. Rádobjuk a feldarabolt cukkinit, padlizsánt és gombát. Sóval, borssal, ételízesítővel megszórjuk és kissé átpirítjuk.
Néhány perc után felöntjük a főzőtejszínnel, hozzáadjuk a sajtkrémet és összefőzzük.
Amikor kész, rászórjuk a felaprított medvehagymát és összeforraljuk.
Tipp:
Nagyon finom és gyors étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »