Medvehagymás galuska recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg liszt
- kb 1 dl víz
- 1 cs medvehagyma
- só
- 10 dkg szalonna
- sajt
- kevés olaj
Elkészítése:
A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a lisztet, sót, majd annyi vizet, hogy nokedli tésztát kapjunk. A medvehagymát megmossuk, majd apróra vágjuk és hozzákeverjük a tésztához. Forrásban lévő vízbe szaggatjuk, majd leszűrjük és kevés olajjal összekeverjük. A szalonnát apró kockára vágjuk és száraz serpenyőben ropogósra pirítjuk.
A leszűrt galuskát ropogós szalonnával és reszelt sajttal tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.