Májas töltött burgonya recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 db nagy burgonya
- 20 dkg csirkemáj
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál étolaj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tejföl
- só
- bors
- reszelt sajt
Elkészítése:
A burgonyákat héjában főzzük meg, sós vízben. Ha elkészült, lehúzzuk a héját, hosszában elfelezzük őket és óvatosan kivájjuk a közepüket.
A töltelékhez a hagymát kockákra vágjuk, üvegesre pároljuk. Beletesszük az apróra vágott csirkemájat és megpirítjuk. Hozzáadjuk a tejfölt, beleütjük a tojást, fűszerezzük.
Ha elkészült a töltelék, a burgonyákat sütőpapírral letakart sütőlemezre helyezzük és megtöltjük.
Reszelt sajttal megszórjuk és készre pirítjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »