Májas töltött burgonya recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 db nagy burgonya
- 20 dkg csirkemáj
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál étolaj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tejföl
- só
- bors
- reszelt sajt
Elkészítése:
A burgonyákat héjában főzzük meg, sós vízben. Ha elkészült, lehúzzuk a héját, hosszában elfelezzük őket és óvatosan kivájjuk a közepüket.
A töltelékhez a hagymát kockákra vágjuk, üvegesre pároljuk. Beletesszük az apróra vágott csirkemájat és megpirítjuk. Hozzáadjuk a tejfölt, beleütjük a tojást, fűszerezzük.
Ha elkészült a töltelék, a burgonyákat sütőpapírral letakart sütőlemezre helyezzük és megtöltjük.
Reszelt sajttal megszórjuk és készre pirítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »