Libanyak töltve recept

Hozzávalók:
- 2 libanyak
- 2 db pulkyamáj
- 2 db zsemle
- kevés tej
- bors, bazsalikom, só vöröshagyma,
Elkészítése:
A tölteléket elkészítjük: Először a májat megsütöttem, apróra vágott hagymára tettem, borsoztam, és bazsalikomot tettem rá.
Amikor már egy kicsit megpuhult, akkor aprítógépbe tettem.
A tejbe beáztattam a zsemlét, és aprítógépbe tettem a májhoz, hogy minél jobban májasabb legyen a töltetlék.
A libanyakat megtöltöttem és 30 perc alatt megsült. Izletes és a töltelék másnapra is kiváló volt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »