Libanyak töltve recept

Hozzávalók:
- 2 libanyak
- 2 db pulkyamáj
- 2 db zsemle
- kevés tej
- bors, bazsalikom, só vöröshagyma,
Elkészítése:
A tölteléket elkészítjük: Először a májat megsütöttem, apróra vágott hagymára tettem, borsoztam, és bazsalikomot tettem rá.
Amikor már egy kicsit megpuhult, akkor aprítógépbe tettem.
A tejbe beáztattam a zsemlét, és aprítógépbe tettem a májhoz, hogy minél jobban májasabb legyen a töltetlék.
A libanyakat megtöltöttem és 30 perc alatt megsült. Izletes és a töltelék másnapra is kiváló volt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »