Lepcsánka fokhagymás mártogatóssal recept

Hozzávalók:
- 80 dkg krumpli
- 1 vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 tk só
- 1 tk őrölt bors
- 5 dkg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Mártogatós:
- 1 kis pohár tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- só
Elkészítése:
A krumplit és a fokhagymát megpucoljuk, lereszeljük. A hagymát megpucoljuk, apró kockára vágjuk. Hozzáadjuk a krumplihoz és a fokhagymához, majd belekeverjük a sót, a borsot, a lisztet és a tojást.
Jól összekeverjük, majd egy kanál segítségével forró olajba adagoljuk, mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
A mártogatóshoz a tejfölbe belereszeljük a fokhagymát, ízlés szerint sózzuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »