Lepcsánka fokhagymás mártogatóssal recept

Hozzávalók:
- 80 dkg krumpli
- 1 vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 tk só
- 1 tk őrölt bors
- 5 dkg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Mártogatós:
- 1 kis pohár tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- só
Elkészítése:
A krumplit és a fokhagymát megpucoljuk, lereszeljük. A hagymát megpucoljuk, apró kockára vágjuk. Hozzáadjuk a krumplihoz és a fokhagymához, majd belekeverjük a sót, a borsot, a lisztet és a tojást.
Jól összekeverjük, majd egy kanál segítségével forró olajba adagoljuk, mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
A mártogatóshoz a tejfölbe belereszeljük a fokhagymát, ízlés szerint sózzuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »