Lecsós-tojásos spagetti recept

Hozzávalók:
- 50 dkg spagetti tészta
- 40 dkg lecsó
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 közepes vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 dl tejföl
- 5 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük és leszűrjük.
A vöröshagymát megpucoljuk, cikkekre szeleteljük, olajon kicsit megfonnyasztjuk, majd rátesszük a lecsót és pár percig együtt sütjük.
A tejfölt kikeverjük 2 tojással. A spagettit összekeverjük a lecsóval és a tejfölös tojással.
Beleöntjük a kiolajozott tepsibe.
Amikor félig megsült, ráöntjük a sóval felvert tojást, ráreszeljük a fokhagymát és visszatesszük, teljesen készre sülni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »