Lecsós-tojásos spagetti recept

Hozzávalók:
- 50 dkg spagetti tészta
- 40 dkg lecsó
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 közepes vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 dl tejföl
- 5 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük és leszűrjük.
A vöröshagymát megpucoljuk, cikkekre szeleteljük, olajon kicsit megfonnyasztjuk, majd rátesszük a lecsót és pár percig együtt sütjük.
A tejfölt kikeverjük 2 tojással. A spagettit összekeverjük a lecsóval és a tejfölös tojással.
Beleöntjük a kiolajozott tepsibe.
Amikor félig megsült, ráöntjük a sóval felvert tojást, ráreszeljük a fokhagymát és visszatesszük, teljesen készre sülni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »