Lecsós tarja párolt rizzsel recept

Hozzávalók:
- fél kg tarja (csont nélküli)
- 1 ü lecsó
- 25 dkg rizs
- só, bors
- 1 kk. oregánó, bazsalikom, kakukkfű
- 1 csipet köménymag (egész)
- 15 dkg (füstölt)szalonna
Elkészítése:
A húst és a szalonnát apró kockákra vágjuk. A szalonnát zsírjára sütjük. Hozzáadjuk a húst és magas lángon megpirítjuk. A gázt levéve lassú tűzön lefedve puhára főzzük. Én vizet nem adtam hozzá hanem a saját levében főztem. Kb. a felénél hozzáadjuk a lecsót és a fűszereket és készre főzzük. Hozzá én rizst pároltam de lehet akár tésztával is fogyasztani!
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »