Lecsós tarja párolt rizzsel recept

Hozzávalók:
- fél kg tarja (csont nélküli)
- 1 ü lecsó
- 25 dkg rizs
- só, bors
- 1 kk. oregánó, bazsalikom, kakukkfű
- 1 csipet köménymag (egész)
- 15 dkg (füstölt)szalonna
Elkészítése:
A húst és a szalonnát apró kockákra vágjuk. A szalonnát zsírjára sütjük. Hozzáadjuk a húst és magas lángon megpirítjuk. A gázt levéve lassú tűzön lefedve puhára főzzük. Én vizet nem adtam hozzá hanem a saját levében főztem. Kb. a felénél hozzáadjuk a lecsót és a fűszereket és készre főzzük. Hozzá én rizst pároltam de lehet akár tésztával is fogyasztani!
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »