Lecsós tarhonya recept

Hozzávalók:
- zöld paprika
- paradicsom
- vörös hagyma
- olaj
- tarhonya
A hozzávalók mennyiségét mindenki ízlése szerint mérje ki.
Elkészítése:
Egy lábasban felhevítjük az olajat, üvegesre pirítjuk rajta az apróra vágott hagymát, majd átpirítjuk rajta a tarhonyát is. Felöntjük annyi vízzel ami ellepi és fedő alatt puhára pároljuk.
A paprikát és a paradicsomot felszeleteljük. Olajon megpirítunk egy fej apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot. Fedő alatt, sűrű kevergetéssel puhára pároljuk. A kész lecsót a kifőzött tarhonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »