Lecsós rakott tészta recept

Hozzávalók:
- 2 közepes fej vöröshagyma
- 5 ek napraforgó olaj
- 0,5 kg paprika
- 2 közepes paradicsom
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
- 30 dkg virsli
- 50 dkg csusza tészta
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A vöröshagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és az olajon megdinszteljük. Rátesszük az összevágott paprikát és a paradicsomot.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, a fokhagymát belezúzzuk. Hozzáadjuk a felkarikázott virslit és készre sütjük.
A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk és felkarikázzuk.
Egy közepes tepsit olajjal kikenünk. Beletesszük a kifőtt tésztát, ráöntjük a lecsót, óvatosan összekeverjük, elosztjuk rajta a tojáskarikákat és készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »