Lecsós, húsos makaróni recept

Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 2 ek olaj
- 50 dkg hús (csirke, vagy sertés)
- 4 db paprika és 4db paradicsom
- só,őrölt pirospaprika
- 1 csomag makaróni, esetleg más tészta
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát az olajon megpároljuk, hozzáadjuk a csíkokra vágott húst. Amikor kifehéredett, jöhet az összevágott paprika, paradicsom, fűszerezzük és fedő alatt puhára főzzük. Amikor kész, összekeverjük a kifőtt tésztával. Forrón, de hidegen -tésztasalátának- is nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »