Lecsós, húsos makaróni recept

Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 2 ek olaj
- 50 dkg hús (csirke, vagy sertés)
- 4 db paprika és 4db paradicsom
- só,őrölt pirospaprika
- 1 csomag makaróni, esetleg más tészta
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát az olajon megpároljuk, hozzáadjuk a csíkokra vágott húst. Amikor kifehéredett, jöhet az összevágott paprika, paradicsom, fűszerezzük és fedő alatt puhára főzzük. Amikor kész, összekeverjük a kifőtt tésztával. Forrón, de hidegen -tésztasalátának- is nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »