Húsos lecsó recept

Hozzávalók:
- 50 dkg darálthús
- 15 db paprika
- 5 db paradicsom
- só, bors, pirospaprika
- 2 db nagy fej vöröshagyma
Elkészítése:
A hagymát kockára vágjuk majd megdinszteljük. A darált húst rátesszük és kicsit megpirítjuk a darálthúst. Ezután a tűzről levéve beletesszük a karikára vágott paprikát és a paradicsomot majd a fűszereket, kevés vízzel felengedjük és addig forraljuk míg a leve elpárolog annyira hogy már csak kevés víz látszódik. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »