Lecsós csirkepaprikás recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 egész csirke
- 2 fej hagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- 1 üveg lecsó
- kevés só
- kevés őrölt bors
- kevés köménymag
- 1 kanál őrölt pirospaprika
Elkészítése:
A csirkét szétbontjuk. A húst leöblítjük. A hagymát apróra vágjuk, a fokhagymát szétnyomjuk, majd mindkettőt, kevés olajon megdinszteljük.
Kevés köménymagot is teszünk hozzá, amit kicsit pirítunk. Hozzáadjuk az üveg lecsót, az őrölt paprikát, majd a máj kivételével a húsokat is.
Fedő alatt puhára főzzük, majd a legvégén, a májat is hozzátesszük.
A lecsó önmagában is ízesít, de őrölt borsot mindenképpen, kevés sót, kóstolás után adhatunk hozzá.
Kifőtt tésztával, tejföllel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Sós sütik minden alkalomra: 10 kipróbált recept
A sós sütemények tökéletes választások egy baráti összejövetelre, egy tarta
Tovább olvasom »
Friss és ízletes: 12 saláta recept, amit imádni fogsz
A saláták nemcsak egészségesek és frissítőek, hanem változatos ízvilágukkal
Tovább olvasom »
Süti mennyország: 10 édes finomság, amit ki kell próbálnod
A sütemények világa végtelen lehetőségeket rejt, legyen szó csokoládés, gyü
Tovább olvasom »
Sütés nélküli csodák: 8 recept, amit ki kell próbálnod
A sütés nélküli desszertek a legjobb megoldást jelentik, ha gyorsan és egys
Tovább olvasom »
Húsmentes finomságok: 10 ízletes recept a változatos étkezéshez
A húsmentes ételek nemcsak egészségesek és könnyen emészthetők, hanem igazá
Tovább olvasom »
Recept egy családi estéhez: finom falatok és társasjátékok (x)
A rohanó hétköznapokban egyre nehezebb időt szakítani a közös élményekre, p
Tovább olvasom »