Lecsós csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2 csirkemell filé
- 2 fej vöröshagyma
- 4 szelet kolozsvári szalonna
- 2 paradicsom
- 2 tv paprika
- 1 zöld hegyes erős paprika
- 1 üveg nyáron eltett házi lecsó
- Ízlés szerint só
Elkészítése:
A szalonnát csíkokra vágom, zsírjára sütöm, majd hozzáadom az apró kockára vágott vöröshagymát és üvegesre pirítom.
Ha a hagymával kész vagyok, ráteszem az alapra, a vékony csíkokra vágott csirkemellet és addig sütöm még szép pirosra nem pirulnak.
Ezután hozzá adom a karikára vágott tv- és csípős paprikát és kb. 5 percet fedő alatt párolom, majd jöhet a paradicsom, megint öt percpárolás, végül felöntöm az üveges lecsóval, ízlés szerint sózom és újraforrásig főzöm.
Párolt rizzsel, főt krumplival, polentával tálalom.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »