Lecsó túrós tésztával recept

Hozzávalók:
- 6 db zöldpaprika
- 3 db paradicsom
- 1 nagy fej vöröshagyma
- olaj vagy zsír/ízlés szerint/
- 2o dkg széles metélt
- 2o dkg túró
Elkészítése:
A hagymából,paprikából és a paradicsomból hagyományos módon lecsót készítünk.Ezekből a mennyiséget ízlés /és étvágy/ szerint lehet változtatni, ki hogy szereti.A tésztát sós vízben kifőzzük, majd összekeverjük a túróval. Tálaláskor tányérra szedjük a túrós tésztát és a tetejére kerül a lecsó.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »