Krumplis tészta recept

Hozzávalók:
- 250 g fodros nagykocka
- 4 közepes krumpli
- 2 közepes fej hagyma
- 1 evőkanál pirospaprika
- 1 kanál zsír
- só
- frissen őrölt bors
Elkészítése:
A krumplit meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, majd sós vízben megfőzzük (kicsit puhábbra, mint máskor szoktuk). Közben egy másik edényben kifőzzük a tésztát is.
A hagymát apróra vágjuk, zsíron megpároljuk, megszórjuk pirospaprikával, enyhén megsózzuk, majd beleforgatjuk a krumplit, majd a kifőtt tésztát. Bátran bánjunk vele, mert akkor jó, ha kicsit törik a krumpli. Frissen őrölt borssal ízesítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »