Töltött krumpliprósza tekercs recept

Hozzávalók:
Krumpliprószához:
- 50 dkg burgonya
- 20 dkg finomliszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dl kefir
- 2 teáskanál só
- bors ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
Töltelékhez:
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 gombakonzerv
- 20 dkg virsli
- 5 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
Tetejére:
- 10 dkg sajt
Elkészítése:
A krumplit megpucoljuk, nagylyukú reszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a lisztet, tojást, kefirt, belepréseljük a fokhagymát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A palacsintasütőt vékonyan kikenjük olajjal és lepényeket sütünk belőle.
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és az olajon megdinszteljük. Rátesszük a gombát és a karikára vágott virslit. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Kb 25 percig sütjük. Amikor langyosra hűlt akkor a krumpliprószákat megtöltjük, feltekerjük és olajjal kikent tepsibe helyezzük.
Tetejét megszórjuk reszelt sajttal és kb 15 percig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »