Töltött krumpli recept
Ők is elkészítették
                            Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
 - 1 kocka margarin
 - 1 nagydoboz tejföl
 - 1/2 kg darált hús
 - 1 fej hagyma
 - kenyér
 - só
 - bors
 - fűszerpaprika
 - tojás
 
Elkészítése:
Megpucoljuk a krumplikat, majd a krumplifúróval kifaragjuk a belsejét. A krumpli belsejéből egy csigaformát kapunk. A darált húst előkészítjük fasírtnak, majd a krumplit belülről kikenjük sóval és megtöltjük a darált hússal és tepsibe rakjuk. A tepsibe öntünk olajat és vizet, és a krumpli tetejére rákockázzuk a margarint. Kb. 1 óra alatt megsül. A csiga formákat olajban kisütjük a maradék darált hússal együtt. Ízlés szerint tejföllel tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
											
											
