Tepsis krumpli recept

Hozzávalók:
- 10 db közepes burgonya
- pirospaprika
- étolaj
- só
- 30 dkg nyers császárszalonna
Elkészítése:
A krumplit karikára szelem, sós forrásban lévő vízben megabálom úgy 5 percig. Majd leszűröm, két evőkanál olajat öntök rá, ízlés szerint megszórom pirospaprikával és sóval, összekeverem. Sütőpapírral kibélelt tepsiben egyenletesen eloszlatom. A császárszalonnákat fokhagymás fűszersóval bedörzsölöm. Rárakom a krumplira és készre sütöm. Savanyú uborkával tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »