Tepsis krumpli recept

Hozzávalók:
- 10 db közepes burgonya
- pirospaprika
- étolaj
- só
- 30 dkg nyers császárszalonna
Elkészítése:
A krumplit karikára szelem, sós forrásban lévő vízben megabálom úgy 5 percig. Majd leszűröm, két evőkanál olajat öntök rá, ízlés szerint megszórom pirospaprikával és sóval, összekeverem. Sütőpapírral kibélelt tepsiben egyenletesen eloszlatom. A császárszalonnákat fokhagymás fűszersóval bedörzsölöm. Rárakom a krumplira és készre sütöm. Savanyú uborkával tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »