Krumplis-kolbászos omlett recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg krumpli
- 2 fej vöröshagyma
- 8 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 szál kolbász
- só, bors
Elkészítése:
Krumplit meghámozzuk, karikára felszeleteljük és kevés olajon sütjük. Kolbászt és a hagymát felszeleteljük hozzáadjuk a krumplihoz és tovább sütjük. A tojásokat felverjük, sózzuk-borsozzuk és ráöntjük a krumplira. Óvatosan keverünk egyet rajt, takarékra vesszük a tűzet és szép lassan készre sütjük. Letakarjuk fedővel, így mindenhol egyenletesen fog sülni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »