Kolbászos-krumplis batyuk recept

Hozzávalók:
- 80 dkg krumpli
- 2 fej vöröshagyma,3 gerezd fokhagyma
- 8 szelet szalonna
- 30 dkg kolbász
- 30 dkg szalámi
- só,bors,vegeta
- 2 dl tejföl,15 dkg trapista sajt
Elkészítése: Krumplit meghámozzuk,felszeleteljük,öntönk rá kevés olajat és teszünk rá vegetát,sót.bors,zúzott fokhagymát. Felszeleteljük a megpucolt vöröshagymát és lesózzuk. Karikára vágjuk a kolbászt és a szalámit. Ezután tépünk két nagyobb alufóliát kereszt alakba egymásra helyezzük.Fólia közepére teszünk 2 szelet szalonnát. A szalonnára csepegtetünk pár csepp olajat, teszünk egy sor krumplit, kolbászt, szalámit hagymát, ízlés szerint fűszerezzük. Összefogjuk a fólia mindegyik oldalát tepsibe tesszük és 220 fokon 40 percig sütjük. Miután megsült egy tányérra tesszük,fóliát tányér széleire húzzuk,majd tejfölt és reszelt sajtot teszünk a tetejére.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »