Kolbászos-krumplis batyuk recept

Hozzávalók:
- 80 dkg krumpli
- 2 fej vöröshagyma,3 gerezd fokhagyma
- 8 szelet szalonna
- 30 dkg kolbász
- 30 dkg szalámi
- só,bors,vegeta
- 2 dl tejföl,15 dkg trapista sajt
Elkészítése: Krumplit meghámozzuk,felszeleteljük,öntönk rá kevés olajat és teszünk rá vegetát,sót.bors,zúzott fokhagymát. Felszeleteljük a megpucolt vöröshagymát és lesózzuk. Karikára vágjuk a kolbászt és a szalámit. Ezután tépünk két nagyobb alufóliát kereszt alakba egymásra helyezzük.Fólia közepére teszünk 2 szelet szalonnát. A szalonnára csepegtetünk pár csepp olajat, teszünk egy sor krumplit, kolbászt, szalámit hagymát, ízlés szerint fűszerezzük. Összefogjuk a fólia mindegyik oldalát tepsibe tesszük és 220 fokon 40 percig sütjük. Miután megsült egy tányérra tesszük,fóliát tányér széleire húzzuk,majd tejfölt és reszelt sajtot teszünk a tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »