Kasnocken recept

Hozzávalók:
Nokedlihez:
- 11 ek FreeFrom gluténmentes liszt
- 2 ek kukoricaliszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 dl víz
- 3 csipet só
A Kasnocken-hez:
- 30 dkg holland gouda sajt
- 3 fej vöröshagyma
- 1 kisebb csokor snidling
Elkészítése:
Összekeverem a hozzávalókat a nokedlihez – aki nem gluténérzékeny az készítsen hagyományos nokedli tésztát – forrásban lévő sós vízbe szaggatom és készre főzöm.
Egy fej vöröshagymát karikára vágok és forró olajban kisütöm, majd ezt használom a díszítéshez!
A maradék két fej vöröshagymát lereszelem nagy lukú sajtreszelőn, serpenyőbe teszem, némi zsiradékon meg pirítom, hozzáadom a kifőtt nokedlit, így is pirítom néhány percig, majd hozzá adom a reszelt sajtot, a snidlinget és fedő alatt – néhányszor átkeverve – további 10 percig sütöm.
Ha elkészült, az előre elkészített hagymakarikákkal és apróra vágott snidlinggel tálalom.
Jó étvágyat! :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »