Kasnocken recept

Hozzávalók:
Nokedlihez:
- 11 ek FreeFrom gluténmentes liszt
- 2 ek kukoricaliszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 dl víz
- 3 csipet só
A Kasnocken-hez:
- 30 dkg holland gouda sajt
- 3 fej vöröshagyma
- 1 kisebb csokor snidling
Elkészítése:
Összekeverem a hozzávalókat a nokedlihez – aki nem gluténérzékeny az készítsen hagyományos nokedli tésztát – forrásban lévő sós vízbe szaggatom és készre főzöm.
Egy fej vöröshagymát karikára vágok és forró olajban kisütöm, majd ezt használom a díszítéshez!
A maradék két fej vöröshagymát lereszelem nagy lukú sajtreszelőn, serpenyőbe teszem, némi zsiradékon meg pirítom, hozzáadom a kifőtt nokedlit, így is pirítom néhány percig, majd hozzá adom a reszelt sajtot, a snidlinget és fedő alatt – néhányszor átkeverve – további 10 percig sütöm.
Ha elkészült, az előre elkészített hagymakarikákkal és apróra vágott snidlinggel tálalom.
Jó étvágyat! :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »