Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kasnocken recept

Kasnocken
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:
    Nokedlihez:

    • 11 ek FreeFrom gluténmentes liszt
    • 2 ek kukoricaliszt
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 4 dl víz
    • 3 csipet só

    A Kasnocken-hez:

    • 30 dkg holland gouda sajt
    • 3 fej vöröshagyma
    • 1 kisebb csokor snidling

    Elkészítése:

    Összekeverem a hozzávalókat a nokedlihez – aki nem gluténérzékeny az készítsen hagyományos nokedli tésztát – forrásban lévő sós vízbe szaggatom és készre főzöm.

    Egy fej vöröshagymát karikára vágok és forró olajban kisütöm, majd ezt használom a díszítéshez!

    A maradék két fej vöröshagymát lereszelem nagy lukú sajtreszelőn, serpenyőbe teszem, némi zsiradékon meg pirítom, hozzáadom a kifőtt nokedlit, így is pirítom néhány percig, majd hozzá adom a reszelt sajtot, a snidlinget és fedő alatt – néhányszor átkeverve – további 10 percig sütöm.

    Ha elkészült, az előre elkészített hagymakarikákkal és apróra vágott snidlinggel tálalom.

    Jó étvágyat! :)

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá