Kasnocken recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
Nokedlihez:
- 11 ek FreeFrom gluténmentes liszt
- 2 ek kukoricaliszt
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 dl víz
- 3 csipet só
A Kasnocken-hez:
- 30 dkg holland gouda sajt
- 3 fej vöröshagyma
- 1 kisebb csokor snidling
Elkészítése:
Összekeverem a hozzávalókat a nokedlihez – aki nem gluténérzékeny az készítsen hagyományos nokedli tésztát – forrásban lévő sós vízbe szaggatom és készre főzöm.
Egy fej vöröshagymát karikára vágok és forró olajban kisütöm, majd ezt használom a díszítéshez!
A maradék két fej vöröshagymát lereszelem nagy lukú sajtreszelőn, serpenyőbe teszem, némi zsiradékon meg pirítom, hozzáadom a kifőtt nokedlit, így is pirítom néhány percig, majd hozzá adom a reszelt sajtot, a snidlinget és fedő alatt – néhányszor átkeverve – további 10 percig sütöm.
Ha elkészült, az előre elkészített hagymakarikákkal és apróra vágott snidlinggel tálalom.
Jó étvágyat! :)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.